Met je hond

Om samen een band op te bouwen

Trainen op succes

Bij ons staat samenwerking tussen baas en hond en plezierig trainen zonder prestatiedrang centraal. We trainen op succes. Dat wil zeggen: we belonen voor goed gedrag en proberen te voorkomen dat de hond “de fout” in kan gaan, zodat er minder gecorrigeerd hoeft te worden. We bieden niet alleen de standaard oefeningen aan zoals de zit, af, volg of naast. Om een fijne band met je pup, puber of volwassen hond op te bouwen doen we veel meer. Denk hierbij aan oefeningen rond zelfbeheersing, socialisatie, balans en bandversterking.

Wij trainen in groepjes van 4 honden voor persoonlijke aandacht! 

 

 

Goed om te weten

Cursusopbouw

Instromen

Pups zijn welkom vanaf 8 weken! Krijg je een pup wacht niet met inschrijven! Er zijn vele startmomenten! Heb je een oudere hond geen probleem hier hebben we de Instroomcursus voor.

Binnen trainen

We trainen binnen in onze loodsen Maarssen en Odijk. Het is bij ons altijd droog en staan we uit de zon. Zo kan de training altijd doorgaan.

Starten

Je start met de puppy- of instroomcursus waarin we bouwen aan een goede relatie tussen hond en eigenaar. Elke lesreeks duurt 8 weken. De lessen duren 45min.

Verder leren

Daarna kun je door met de vervolgcursussen en verschuift de focus van spelenderwijs opvoeden naar gehoorzaamheid.

Voor jou en je hond

Onze cursussen

Om samen te volgen

Workshops