Pubercursus (doorstroom)

€120

Over de pubercursus (doorstroom vanuit de puppycursus)

De Pubercursus is speciaal voor honden van 18 weken of ouder en het vervolg op de puppycursus. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes centraal. Dat wil zeggen: Belonen voor goed gedrag en zorgen dat de hond niet de fout in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft te worden. Verder werken we aan zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, of bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Kortom: Voor iedereen die graag een band met zijn hond wil opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Pubers en instromers kunnen elke lesdag instromen, aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met trainen. Ook de Pubers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat u en uw hond direct de draad kunnen oppakken. 

Maximaal 4 cursisten in de groep bij Woofexperience!

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. Doe dit het liefst per mail of Whatsapp.

Lesdoelstellingen pubercursus:
De lesdoelstellingen zijn een indicatie van de oefeningen die in de lessen worden behandeld. De instructeur heeft zelf de vrijheid om de lessen in te vullen en oefeningen toe te voegen of te schrappen. De inhoud van de lessen wordt door de instructeur afgestemd op het niveau en de wensen van de cursisten. 

  1. Kijk
  2. Hier
  3. Af/zit en blijf
  4. Zelfbeheersing
  5. Concept training 
  6. Wandelen zonder trekken
  7. Vuurwerk training
  8. Staan en betasten, tandjes
Puber cursus = voor doorstroom puppy’s van Woofexperience
 tijdtijdtijdtijdtijdtijdtijdtijdtijdtijdtijd
Dag09:3010:2011:1018:0018:3018:5019:2019:4020:1020:3020:30
Maandag x    x    
Dinsdag           
Woensdag x         
Donderdag  x    x x 
Vrijdag x      x  
Zaterdag           
Zondag