Pubercursus (doorstroom)

€120

Over de pubercursus (doorstroom vanuit de puppycursus of instroom)

De Pubercursus is het vervolg van de pup dan wel instroomcursus. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes nog steeds centraal. In de pubertijd is dit misschien nog wel essentiëler dan bij de puppycursus. Ook in de pubercursus trainen we met 4 honden in de groep. Inschrijven voor deze cursus? Stuur gerust een mailtje, we sturen dan alle opties naar jullie toe, opnieuw inschrijven is niet nodig.

Er veranderen veel prosessen in het hondenbrein en lichaam, hierdoor is het belangrijk om te blijven samenwerken en samen te groeien richting het volwassen worden van de hond.

We blijven plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond.

Kortom: Voor iedereen die graag verder wil werken aan de vaardigheden van hun puber/jonge hond, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit en jullie de pubertijd samen zo goed mogelijk doorlopen met ondersteuning van ons als instructeurs. 

Ook de Pubers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat jullie direct de draad kunnen oppakken. 

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar!

Lesdoelstellingen pubercursus:
De lesdoelstellingen zijn een indicatie van de oefeningen die in de lessen worden behandeld. De instructeur heeft zelf de vrijheid om de lessen in te vullen en oefeningen toe te voegen of te schrappen. De inhoud van de lessen wordt door de instructeur afgestemd op het niveau en de wensen van de cursisten. 

  1. Kijk uitbreiding
  2. Hier uitbreiding
  3. Af/zit en blijf
  4. Lichaamsbesef
  5. Zelfbeheersing in moeilijkere situaties 
  6. Concept training 
  7. Wandelen zonder trekken uitgebreid
  8. Vuurwerk training
  9. En uiteraard nog veel meer!