Instroomcursus (4,5 maand tot senior)

€130

Over de instroomcursus 4,5 maand tot senior

(instroom: als je geen puppycursus bij ons gevolgd hebt)

Bij WoofExperience in Utrecht en Odijk kan je indoor de 8weekse instroomcursus volgen!

 

Wil je een instroomcursus in groepjes van maximaal 4 cursisten, met persoonlijke aandacht, tegelijk starten en eindigen met dezelfde groep dan ben je bij Woofexperience aan het juiste adres.

 

In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes centraal. Verder werken we aan zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, of bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Kortom: Voor iedereen die graag een band met zijn hond wil opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Ook de instromers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat u en uw hond direct de draad kunnen oppakken. 

Wil je weten wanneer de instroomcursussen starten? Ga naar het inschrijfformulier , boven de invulvelden staan alle startdata. Jullie zijn per hond met maximaal 2 personen welkom!

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar!

Lesdoelstellingen instroomcursus:
De lesdoelstellingen zijn een indicatie van de oefeningen die in de lessen worden behandeld. De instructeur heeft zelf de vrijheid om de lessen in te vullen en oefeningen toe te voegen of te schrappen. De inhoud van de lessen wordt door de instructeur afgestemd op het niveau en de wensen van de cursisten. 

  1. Beloningswoord
  2. Kleedjesoefening
  3. Hier
  4. Kijk.
  5. Vuurwerk training
  6. Af/zit en blijf
  7. Ruil/Switch
  8. Zelfbeheersing
  9. Handtouch
  10. Wandelen zonder trekken