Instroomcursus (alle leeftijden)

€130

Over de instroomcursus (instroom: als je geen puppycursus bij ons gevolgd hebt)

De instroomcursus is speciaal voor honden van 20 weken of ouder. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes centraal. Dat wil zeggen: Belonen voor goed gedrag en zorgen dat de hond niet de fout in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft te worden. Verder werken we aan zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, of bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Kortom: Voor iedereen die graag een band met zijn hond wil opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Ook de instromers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat u en uw hond direct de draad kunnen oppakken. 

Maximaal 4 cursisten in de groep bij Woofexperience!

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. Doe dit het liefst per mail of Whatsapp.

Lesdoelstellingen instroomcursus:
De lesdoelstellingen zijn een indicatie van de oefeningen die in de lessen worden behandeld. De instructeur heeft zelf de vrijheid om de lessen in te vullen en oefeningen toe te voegen of te schrappen. De inhoud van de lessen wordt door de instructeur afgestemd op het niveau en de wensen van de cursisten. 

  1. Beloningswoord
  2. Kleedjesoefening
  3. Hier
  4. Kijk.
  5. vuurwerk training
  6. Af/zit en blijf
  7. Ruil/Switch
  8. Zelfbeheersing
  9. Handtouch
  10. Wandelen zonder trekken

In deze cursus ben je met 4 honden 8 weken lang aan het trainen, de lessen duren 45min. 

instroom voor honden die ouder zijn dan 20 weken en geen puppy bij woof hehben gedaan
 tijdtijdtijdtijdtijdtijdtijdtijd
Dag 09:3011:1012:3013:5015:0020:1020:3021:00
Maandag           x       x  
Dinsdag         x  
Woensdag          x    x     
Donderdag        
Vrijdag          x        x    x      x
Zaterdag        
Zondag