Puppycursus

€120

De puppycursus

Bij WoofExperience in Utrecht kan je indoor je puppycursus volgen vanaf 8 weken. Wil je lekker droog en koel binnen met je pup trainen? Dat kan bij ons! De puppycursus wordt gegeven op maandag, woensdag en vrijdagochtend. Daarnaast op alle doordeweekse avonden m.u.v. de dinsdagavond. Kinderen zijn welkom!

De puppycursus bij WoofExperience Hondenschool in Utrecht is geen alledaagse standaardtraining; maar gericht op opvoeding en contact maken met de eigenaar. Zo leert de pup zelfbeheersing, socialisatie van mens en hond, habituatie (gewenning aan objecten die nieuw of vreemd zijn waar de pup niets mee hoeft, maar wel leert dat ze bestaan), verschillende ondergronden bewandelen, de basiscommando’s uit de gehoorzaamheid en spelenderwijs contact maken met de eigenaar door samen verschillende oefeningen te doen

Tijdens de les ben je met vrijwel continu aan het werk met de hond. Stil staan terwijl je één voor één een oefening doet is er niet bij. Er is veel ruimte voor achtergrondinformatie over het gedrag van de hond en zijn lichaamssignalen. Daarnaast staan wij ook buiten de lessen voor u klaar voor uw vragen over de pup. Stel deze via de mail of whatsapp en u krijgt binnen 24 uur een reactie. Onze puppy’s trainen altijd binnen, met af en toe een uitstapje naar buiten als het weer het toelaat.

Voor de puppycursus kunt u elke lesdag instromen (mits er plek is), aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met uw pup. Iedereen krijgt individuele aandacht tijdens de les, zodat ook u en uw pup de draad direct kunnen oppakken. 

 

Lesdoelstellingen puppycursus:
De lesdoelstellingen zijn een indicatie van de oefeningen die in de lessen worden behandeld. De instructeur heeft zelf de vrijheid om de lessen in te vullen en oefeningen toe te voegen of te schrappen. De inhoud van de lessen wordt door de instructeur afgestemd op het niveau en de wensen van de cursisten. 

  1. Hier
  2. Beheerst spelen en los
  3. Zit/Af
  4. Kleedjesoefening
  5. Beloningswoord
  6. Inchecken op naam
  7. Staan en betasten + tandjes
  8. Switch/ruil
  9. Kijk
  10. Wandelen zonder trekken
Puppy cursus x zijn de momenten dat er cursus is
tijd tijd tijd tijd tijd tijd tijd tijd
Dag 09:30 13:30 15:50 18:00 18:30 18:50 19:20 19:40
Maandag      x      x
Dinsdag
Woensdag     x      x      x      x       x
Donderdag      x      x
Vrijdag     x     x     x      x
Zaterdag     x
Zondag

In deze cursus ben je met 4 honden 8 weken lang aan het trainen, de lessen duren 45min.