Puppycursus

€130

Puppycursus

Bij WoofExperience in Utrecht en Odijk kan je indoor je 8weekse puppycursus volgen!

Wil je een puppycursus in groepjes van maximaal 4 cursisten, met persoonlijke aandacht, tegelijk starten en eindigen met dezelfde groep dan ben je bij Woofexperience aan het juiste adres.

Kortom wil je lekker overdekt binnen met je pup trainen? Dat kan bij ons! 

Voor de puppycursus kun je bij ons op maandag, woensdag, vrijdagochtend en alle avonden terecht in Utrecht. Op locatie Odijk kan u op de dinsdag en donderdagavond terecht. Wil je weten wanneer de puppycursussen starten? Ga naar het inschrijfformulier, boven de invulvelden staan alle startdata.

Kinderen zijn welkom bij de puppycursus (maximaal 2 personen per hond ongeacht leeftijd)

Pups zijn welkom bij ons vanaf 8 weken!

De puppycursus bij WoofExperience  Hondenschool Utrecht en Odijk is het geen standaard training maar gericht op opvoeding en contact maken met de eigenaar. Zo leert de pup zelfbeheersing, socialisatie van mens en hond, -habituatie (gewenning aan objecten die nieuw of vreemd zijn waar de pup niets mee hoeft, maar wel leert dat ze bestaan), verschillende ondergronden bewandelen, de basiscommando’s uit de gehoorzaamheid en spelenderwijs contact maken met de eigenaar door samen verschillende oefeningen te doen en nog veel meer.

Tijdens de les ben je met vrijwel continu aan het werk met de hond, dus niet stil staan terwijl je één voor één een oefening doet. Er is veel ruimte voor achtergrondinformatie over het gedrag van de hond en zijn lichaamssignalen. Daarnaast staan wij ook buiten de lessen voor u klaar voor uw vragen over de pup.

Onze puppy’s trainen altijd binnen, met af en toe een uitstapje naar buiten als het weer het toelaat.

Wij trainen door tijdens vakanties en feestdagen mits anders vermeld op uw lessenreeks. Dit melden we uiteraard bij de kennismaking. Vakantieplannen? Wellicht de instructeur ook wel en past de lessenreeks dan alsnog. Lessen die je mist kunnen niet ingehaald worden, gezien jullie samen starten en eindigen.

Lesdoelstellingen puppycursus:
De lesdoelstellingen zijn een indicatie van de oefeningen die in de lessen worden behandeld. De instructeur heeft zelf de vrijheid om de lessen in te vullen en oefeningen toe te voegen of te schrappen. De inhoud van de lessen wordt door de instructeur afgestemd op het niveau en de wensen van de cursisten. 

Lesdoelstellingen puppycursus:

  1. Hier
  2. Beheerst spelen en los
  3. Zit/Af
  4. Kleedjesoefening
  5. Beloningswoord YES
  6. Inchecken op naam
  7. Vuurwerk training
  8. En nog veel meer

Spelen in een puppycursus

Een van de veelgehoorde vragen die puppyeigenaren stellen aan onze hondenschool is ‘mogen de puppy’s ook met elkaar spelen, want ik vind socialisatie belangrijk’. Dat heeft dus niet zo zeer met socialisatie te maken, maar met het leren spelen met andere puppy’s. Soms kan spel tussen puppy’s wel een prima idee zijn en doen we dat ook, mits de puppy’s bij elkaar passen qua speelstijl. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de pups leren in het bijzijn van andere honden, bezig te zijn met hun eigenaar en niet met elkaar.

Wil je meer weten over spel en hoe dat werkt dat leggen we je uit in de les maar je kan ook alvast de onderstaande artikelen lezen. (Klik op de artikelen hieronder)