Instructeur

Mirjam

Begin deze eeuw kreeg ik een stabijpup, waarmee ik op cursus ging. Daarna ging ik eens kijken bij een jachttraining – en was verkocht. Met hem haalde ik het C en B diploma op proeven van de KNJV. Daar zou het misschien wel bij zijn gebleven als ik niet een relatie had gekregen met iemand die diep in de kynologie zit. Opeens hadden we samen meerdere honden en raakte ik door mijn partner betrokken in de fokkerij. Toen nog Stabijs, tegenwoordig Wetterhounen en Havanezers en op dit moment liggen er 11 honden bij ons op en onder de bank en 3 katten.

Omdat er wel eens een pup blijft heb ik inmiddels ruim 15 jaar trainingen achter de rug en train ik nog steeds met mijn eigen honden, zowel gehoorzaamheid als jacht- en zweetwerk. Want met elke hond volg ik weer een heel traject en zoek ik naar een passende 

activiteit. Zo zijn twee van mijn Havanezers fanatieke SUP-maatjes, wij hebben samen al heel wat tochtjes door Nederland gemaakt.Bij onze pupkopers, met wie wij zeker het eerste jaar veel contact houden, merkte ik dat vaak dezelfde vragen en opvoedkwesties naar voren komen. Toen de gelegenheid zich voordeed ben ik instructeur geworden bij kc Pampus in Almere en heb ik Module A en B in één jaar gehaald. Bij Pampus heb ik een aantal jaren voornamelijk Breitensporttrainingen gegeven (combinatie van gehoorzaamheid en behendigheid).

Ik verheug me erop om breed inzetbaar te zijn bij Woofexperience en mijn ervaringen en inzichten te kunnen doorgeven. Baas blij, hond blij is mijn streven. Begin 2021 start ik Module C. 

Scholing

Module C Theorie

6 mei 2021

Module B Didactiek en gezondheid

30 november 2019

Module A gedrag en leerprincipes

6 januari 2019